Perhimpunan mendaulatkan hak-hak orang Melayu di Malaysia - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2015)
KUALA LUMPUR Beberapa penganalisis politik melihat Himpunan Rakyat Bersatu yang berlangsung semalam berjaya memberikan mesej yang jelas bahawa pemimpin dan kerajaan yang memerintah masih mempunyai sokongan kuat daripada rakyat khususnya orang Melayu.