TPP tidak harus dirahsiakan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR - Rakyat berhak mengetahui isi kandungan serta implikasi Perjanjian Perkongsian Trans-Pasifik (TPP) jika Malaysia membuat keputusan untuk menyertainya.