Kerjasama tambah jurutera aeroangkasa - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
Butterworth: Kerjasama antara jabatan Politeknik dan Aerosite Composite Malaysia (ACM) dijangka mampu melahirkan lebih ramai jurutera, dalam bidang aeroangkasa tempatan pada masa hadapan.