Impian jadi kenyataan: DJ Moon - PV, Boyd (Daily Express (KK), 2015)
GAYA penyampaiannya yang bersahaja ketika mengendalikan pertandingan akhir Bintang Kecil Peringkat Zon Sabah 2015 baru-baru ini menggamit minat Hiburan Ekspres untuk mendekatiriya usai rancangan itu yang berlangsung di Studio TV RTM di Kepayan, Kota Kinabalu.