Kehidupan susah jadi pendorong Suzana tekad ubah nasib keluarga, berusaha bina empayar sendiri - Sinar, Harian (Utara) (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR Pepatah bersusah susah dahulu,bersenang-senang kemudian, menggambarkan kehidupan seorang usahawan sebelum dia berjaya dalam bidang diceburi.