Universitas Bung Karno minat jalin kerjasama - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
Putrajaya: Universitas Bung Karno (UBK), Indonesia berminat menjalin kerjasama dengan tiga universiti tempatan dalam bidang berkaitan teknologi, minyak dan gas serta pengurusan.