Kunci utama kejayaan BN pada PRU 14 - Amran, Hussaini (Utusan Malaysia, 2015)
EKONOMI negara yang kukuh dan strategi berkesan menangani perang persepsi melalui media sosial merupakan dua kunci utama menentukan kejayaan Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum Ke14 (PRU-14)