Meterai kerjasama UMNO-Pas - Shaari, Syukri (Utusan Malaysia, 2016)
Kerjasama UMNO-Pas yang semakin hangat dibincangkan ketika ini perlu 'dimeterai' secepat mungkin, memandangkan kedua-dua parti terbesar Melayu Islam itu tidak mempunyai masa yang lama sebelum Pilihan Raya UUM ke -14 (PRU-14)berlangsung.