TPM cabar karyawan hasil karya bertaraf antarabangsa - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2016)
Kuala Lumpur - Datuk Seri dr. Ahmad Zahid Hamidi semalam mencabar rakyat Malaysia terutama para sarjana, ahli akademik dan keryawan supaya menghasilkan karya bermutu tinggi yang akan dapat menjadi 'siulan' masyarakat antarabangsa malah dapat memenangi hadiah Nobel.