Agenda Pas, BN mahu perkukuh Islam dipuji - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
SHAH ALAM - Keengganan Pas untuk menyertai BN namun bersetuju untuk meneruskan agenda kerjasama dengan mana-mana pihak dalam perkara kebaikan dan ketakwaan demi untuk memperkukuhkan Islam dan perjuangannya adalah satu keputusan positif.