Kebebasan rosakan masa depan: Mencari erti kebebasan mengikut acuan remaja sendiri - Dain, Rosmah (Utusan Malaysia, 2016)
"Usah sesekali menyalahgunakan kebebasan usia remaja sehingga sampai menjahanamkan diri anda sendiri".