Universiti awam lebih kreatif cari dana sendiri - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR 10 Jan. - Universiti awam akan menjadi lebih berdaya saing, sekali gus meningkatkan daya kreativiti pihak pengurusan untuk terus mencari dana sendiri jika Kementerian Pendidikan Tinggi terlibat dalam pengubahsuaian Bajet 2016 yang bakal dibentangkan dalam tempoh terdekat.