Alumni IBS UUM sertai majlis makan malam di Shah Alam - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2015)
UKHUWAH. Kira-kira 50 orang alumni Pusat Pengajian Perniagaan Islam Universiti Utara Malaysia (IBS UUM) hadir memeriahkan majlis makan malam yang berlangsung di Hotel Carlton, Shah Alam, Selangor baru-baru ini