Pengisian agenda Islam: Laporan ISM berdasarkan kajian 133 penyelidik universiti tempatan dibentang 28 Mac - Ibrahim, Hayati (Harian Metro, 2016)
Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak membentangkan laporan kajian Indeks Syariah Malaysia (ISM) pada 28 Mac depan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Presint 5, di sini.