Sokongan seimbang, sukar tentukan siapa MB Kedah - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
SHAH ALAM Sukar bagi menentukan siapakah bakal Menteri Besar Kedah yang baharu memandangkan bilangan Adun yang menyokong Datuk Seri Mukhriz Mahathir serta bakal calon yang diperkatakan adalah seimbang.