Sertai Ikon Siarawan 3: Inspirasi daripada putus tunang: Zehra Zambri - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Sebelum ini, penyanyi popular menerusi lagu Semalakama, Zehra Zambri pernah mengikat tali pertunangan dengan pengawai kerajaandikenali sebagai Mr.F, Jun 2015.