Tunku Intan Safinaz Canselor UUM: Upacara konvokesyen ke- 27 Sabtu ini turut menyaksikan M Nasir menerima anugerah PhD - Hamzah, Jamilah (Sinar Harian, 2014)
ALOR SETAR - Ahli Jemaah Pemangku Sultan Kedah, Tan Sri Tunku Intan Safinaz Tunku Abdul Halim akan dimasyhurkan sebagai Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM) yang baharu pada konvokesyen ke-27 Sabtu ini.