'Pernah diugut bunuh, rogol' - Nor Haslinda tekad sertai PDRM walau dapat tawaran kerja swasta - Kumarappa, Kalidevi Mogan (Harian Metro, 2016)
Kuala Lumpur - "Saya pernah diugut bunuh selain akan dirogol oleh 20 orang ketika menjalankan siasatan dan risikan untuk beberapa kes rompakan, ugutan dan lain-lain jenayah yang memerlukan tahap mental dan fizikal yang tinggi".