39 timba ilmu industri penyiaran - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Alor Setar- Kira-kira 39 peserta berpeluang menimba ilmu berkaitan industri penyiaran tempatan melalui program Creative Industry Production Training Entrepreneurship (CIPTE), baru-baru ini.