Enam pelajar bergabung dengan enam pengarah dalam Karya 12 - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2016)
Bagi menyemarakkan lagi industri perfileman tanah air, Astro mengumumkan kerjasama strategik bersama enam orang sutradara hebat dalam merelisasikan kempen 'Karya 12'.