UUM, UMK jalin kerjasama program Tautan Kasih - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Alor Setar- Dua universiti awam mengambil bahagian dalam Program Tautan Kasih UMK ke UUM di Dewan Penginapan (DPP) EON Universiti Utara Malaysia (UUM) di sini baru-baru ini.