Idea siswa, pengarah popular Projek Karya 12 beri peluang 6 pelajar IPT timba pengalaman, tunjuk bakat mengarah - Amry, Syanty Octavia (Harian Metro, 2016)
Tampil menghasilkan Filem Televisyen (FTV) Astro bekerjasama dengan enam pengarah hebat dalam memberi peluang kepada enam pelajar utusan seni filem dari institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan menunjukkan bakat mereka sebagai pengarah.