Karya 12 saksi gabungan pengarah dan pelajar - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Astro menerusi saluran Astro Citra memperkenalkan kempen karya 12 yang menampilkan kerjasama antara pengarah tersohor dan pelajar berbakat dari institusi pengajian tinggi (IPT) dalam menghasilkan filem televisyen (FTV).