Usung 3 anak hadiri seminar: Che Wan Salina anggap penat lelah sebagai pelaburan sebelum berjaya. - AKmal Ahmad, Hidayatul (Harian Metro, 2016)
Ketika graduan lain menganggur dan menunggu peluang pekerjaan, dia tidak membuang masa sebaliknya menjual nasi lemak RM1, aksesori tudung serta pakaian wanita.