Bengkel dedah asas kewartawanan - Mohd Taha, Rosniza (Harian Metro, 2016)
Perkongsian ilmu berkaitan bidang kewartawanan menjadi pengisian utama Bengkel Media anjuran mahasiswa Dewan Penginapan Pelajar (DPP)EON Universiti Utara Malaysia (UUM), baru-baru ini.