39 siswa UUM timba ilmu produksi - Sokri, Syahid (Harian Metro, 2016)
Seramai 39 ahli Persatuan Inovatif Kreatid (CIA) Kolej Sastera dan Sains Universiti Utara Malaysia (UUM) teruja apabila menimba pengalaman selepas menjalani latihan keusahawanan penyiaran dan perfileman sebagai pendedahan awal mengenai industri itu, baru-baru ini.