Gandingan pengarah hebat, pelajar berbakat: Astro perkenal kempen Karya 12 cari pelapis dalam industri kreatif negara - Berita, Harian (Berita Harian, 2016)
Astro menerusi saluran Astro Citra memperkenalkan kempen Karya 12 yang menampilkan kerjasama antara pengarah tersohor dan pelajar berbakat daripada institusi pengajian tinggi (IPT) dalam menghasilkan filem televisyen (FTV) atau telefilem.