Biografi Zam sebagai wartawan - Berita, Harian (Berita Harian, 2016)
Kuala Lumpur: Bekas Menteri Penerangan dan veteran UMNO, Tan Sri Zainuddin Maidin, semalam melancarkan biografi menceritakan kisah perjalanan kariernya sebagai wartawan.