ABPBH batu loncatan - Berita, Harian (Berita Harian, 2016)
Ketika memperkenalkan diri dengan single pertama berjudul Permintaan Hati, kira-kira tiga tahun lalu, ramai yang tidak memberi perhatian kepada gadis kecil molek ini.