Suami Tak Mengaku Anak Dalam Kandungan - Almaswa, Che Ros (Mingguan Wanita, 2016)
Melalui pengalaman mengikutnya itu, saya dapat satu pengalaman baru.Walaupun hanya segelintir tapi ada antara pemandu lori yang dalam perjalanan jauh dan tidak ada pembantu, membawa kekasih gelap sebagai peneman.Bukanlah niat saya berprasangka buruk tetapi rentetan dari hal inilah yang membawa kepada masalah rumah tangga yang saya hadapi. ewaktu sesekali menemani suami, saya melihat wanita seberang bersama dengan pemandu lori lain. Bila ditanya adakah mereka itu isteri pemandu tersebut, katanya dia cuma jadi peneman.