Wanita cerewet, lelaki tak ada duit - Jaafar, Norhafzan (Berita Harian, 2016)
Tiada pasangan bersesuaian antara alasan utama wanita lewat berkahwin walaupun kebanyakan mereka menyatakan keinginan mendirikan rumah tangga, pada usia muda.