Zahid ambil ijazah di UUM - Mohamed Isa, Faten Saphilla (kosmo Ahad, 2016)
PERANG perasaan antara karier sebagai deejay dan nyanyian, Zahid akhirnya cukup jelas bahawa cintanya tertumpah pada yang satu iaitu nyanyian.