Jangan Jadi Ibu Bapa Bertoksik - Pengasih - Azhari, Nurul Halawati (Berita Harian, 2010)
Pengalaman Persatuan Pengasih Malaysia (Pengasih) selama 18 tahun merawat dan memulihkan penagih dadah mendapati amalan keibubapaan yang kurang baik menjadi antara punca kepada masalah tingkah laku anak mereka.