Idam genggam PhD - Azizan, Muhammad Fairoz (Berita Harian, 2016)
Pada era digital ini, bakat dan pakej wajah tampan atau jelita yang dimiliki artis bukanlah jaminan mereka mampu mencapai tahap lebih tinggi dalam kerjaya.