Isteri sebak terima PhD suami - Mingguan, Malaysia (Mingguan Malaysia, 2016)
KUBANG PASU 12 Nov. - Saat nama arwah suaminya, Adam Mat diumumkan sebagai salah seorang penerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) Pengurusan sempena Majlis Konvokesyen ke 29, Universiti Utara Malaysia (UUM) hari ini, Hasuzi Salleh, 45, tenang melangkah ke atas pentas untuk menerima pengiktirafan itu dari Canselor, Tan Sri Tunku Puteri Intan Safinaz Tuanku Abdul Halim.