Ambil Ijazah arwah isteri - Shafiee, Nordiana (Harian Metro, 2016)
Sintok - Seorang lelaki, Muhamad Anuar Mohd Yusof, 41, hanya mampu menahan sebak ketika mengambil ijazah bagi pihak arwah isterinya pada Majlis Konvokesyen ke-29 Universiti Utara Malaysia (UUM), di sini, semalam.