Suami terima ijazah arwah isteri hidap kanser - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2016)
KUBANG PASU 13 Nov.- Majlis Konvokesyen Ke-29 Universiti Utara Malaysia (UUM) hari ini sepatutnya menjadi peristiwa yang membahagiakan buat Muhamad Anuar Mohd. Yusof, 41, sekeluarga apabila isteri tercinta bakal ke pentas menggenggam segulung ijazah.