GMMF banyakkan lagi program penerangan berkaitan ekstrimisme - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2016)
AMMAN: Global Movement of Moderates Foundation (GMMF) akan memperluaskan program penerangan berkaitan isu Wasatiyyah atau kesederhanaan terutama dalam menangani ekstremisme, kepada pelajar-pelajar Malaysia di luar negara.