Aplikasi Bacabot bantu kanak-kanak disleksia belajar - Berita, Harian (Berita Harian, 2016)
Sintok: Sekumpulan penyelidik dari Universiti Utara Malaysia (UUM) berjaya membangunkan aplikasi Bacabot bagi membantu dan menarik minat kanak-kanak disleksia supaya dapat belajar dengan lebih mudah.