Tuanku Abdul Halim saksi transformasi pembangunan negara pimpinan dua Perdana Menteri - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2016)
ALOR SETAR: Riak wajah yang ceria cukup memberi gambaran kegembiraan hatinya berbicara mengenai ayahandanya, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni AlMarhum Sultan Badlishah, yang akan kembali ke Istana Anak Bukit dekat sini selepas lima tahun berbakti sebagai Yang diPertuan Agong.