UUM dan UMS tandatangan MoU - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KUBANG PASU 4 Jan. – Universiti Utara Malaysia (UUM) dan Universiti Malaysia Sabah (UMS) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi menyokong usaha kerajaan memantapkan lagi integrasi nasional di kalangan rakyat semenanjung Malaysia dengan Sabah dan Sarawak.