Program Mobiliti rerat hubungan UMS, UUM dan UNPAS - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2017)
KOTA KINABALU: Seramai 19 pelajar daripada Fakulti Psikologi dan Pendidikan (FPP) Universiti Malaysia Sabah (UMS), Universiti Utara Malaysia (UUM) dan Universitas Pasundan Bandung Indonesia (UNPAS) menamatkan Program Mobiliti Berkredit semester 1 sesi. 2016/2017, baru-baru ini.