Graduan cuci bangunan - Sukaimi, Siti A'isyah (Harian Metro, 2017)
Tiga wanita pemegang ijazah sarjana muda memilih untuk melakukan pekerjaan yang cukup menggerunkan bagi mereka yang takutkan ketinggian mencuci bangunan setinggi belasan hingga puluhan tingkat disekitar Lembah Klang.