Tingkat kerjasama sekat dadah - Idros, Norlida Akmar (kosmo, 2017)
SINTOK — Pihak pentadbiran sekolah di seluruh negara telah diminta untuk meningkatkan kerjasama kepada pihak berkuasa bagi membendung gejala merekrut pelajar untuk mengedar dadah.