Anak muda ejen penentang rasuah - Ismail, Mohd Muzzammil (kosmo, 2017)
SABAN hari kita melihat usaha Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bertungkus-lumus menjalankan siasatan dan melakukan penangkapan sama ada terhadap 'individu kebal' mahupun individu biasa berkaitan rasuah.