'Sidang DUN Selangor tidak boleh pakai' - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KUALA LUMPUR 12 Jan.- Sebarang keputusan yang dicapai melalui sidang tergempar Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor pada 24 Januari ini tidak boleh diterima pakai memadangkan ia perlu mendapat majoriti dua pertiga Dewan.