UUM nafi jalankan kaji selidik - Sinar, Harian (Utara) (Sinar Harian (Utara), 2017)
SINTOK - Universiti Utara Malaysia (UUM) menafikan pensyarah dan penuntut universiti berkenaan pernah mengeluarkan laporan kaji selidik ruang dapur rakyat Malaysia seperti yang tular di media sosial sejak seminggu lalu.