Urus sendiri pembantu rumah, sejahterakan majikan - MTUC - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR 30 Okt. - Kongres Kesatuan Sekerja Malaysia (MTUC) yakin dengan langkah kerajaan membenarkan pengambilan pembantu rumah secara terus dari negara sumber menerusi Bajet 2018 yang diumumkan Perdana Menteri pada Jumaat lalu bakal memberi kesejahteraan kepada majikan serta pembantu rumah itu sendiri.