Isu 'siapa PM1 lemaskan pembangkang - Yusoff, Kamarul Zaman (Berita Harian, 2017)
Menarik sekali bila di saat menyambut hari raya ini berkesempatan membaca wawancara empat pemimpin tinggi Pakatan Harapan (PH) di dalam laporan akhbar mingguan The Edge Malaysia keluaran 1925 Jun bertajuk 'RunUp to GE 14' (Menjelang PRU14).