Pindaan Akta 355 perkukuh institusi agama selaras kehendak semasa - Yusoff, Kamarul Zaman (Berita Harian, 2017)
Pada sidang media selepas menghadiri Perhimpunan Suku Tahunan Jabatan Peguam Negara di Putrajaya kelmarin, Peguam Negara, Tan Sri Mohamed Apandi Ali, menyebut betapa undang-undang yang sudah lebih 30 tahun perlu dipinda bagi menjadikan hukuman yang dikenakan kepada pesalah, bertepatan dengan keperluan semasa.